Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Стъклени фасади

Стъклената окачената фасада е неразделна част от почти всяка нова модерна сграда. Със своята елегантност, прозрачност и изисканост придават чудесен, съвременен външен вид и привличат вниманието на всеки минувач. С голямото разнообразие от стъкла и с правилния избор на алуминиеви профили от дадена система, се постигат различни изчистени форми, като в същото време звуко и топлоизолационните свойства са на високо ниво.

Стъклени фасади
Замяната на бетонно-тухлените конструкции със стъклени фасади позволява да се създаде съвсем различна визия на сградата, като се придава лекота, елегантност и изчистеност. В зависимост от начина им на монтаж, външен вид и приложение те биват няколко вида. Фирма ГЕРИС ГЛАС работи основно с марка ЕТЕМ-лидер в страната в разработването на архитектурни решения и системи.

Е-85 е най-използваната система с марка ЕТЕМ, позволяваща изпълнението на вертикални фасади, покриви, куполи, пирамиди и зимни градини. Тя може да бъде изпълнена с капачка по хоризонтала и вертикала, комбинация от капачка по вертикала или хоризонтала и силиконова фуга и изцяло със силиконова фуга-структурна фасада. Системата е с ширина 50мм с максимална структурна стабилност, постигната с минимално тегло на профилите, надеждни връзки и отлично дрениране. Възможност за монтиране на слънцезащитни панели пред фасадата, също така и влагане на фотоволтаични панели. Съвместима с всички отваряеми системи. С тях се изработват т. нар. видими отваряеми части, при необходимост. В случай, когато фасадата е структурна и крилото не трябва да се вижда отвън се поставя структурна клапа. При необходимост от по-голяма сигурност, се използва противовзломна серия Е-85. Тя е подходяща за витрини на банкови офиси и финансови институции.

ФИРМА "GERISGLASS" ПРИ КОНКРЕТНО ЗАДАНИЕ Е ГОТОВА ДА ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТ СЪС СИСТЕМА И МАРКА ПРОФИЛИ ПОСОЧЕНА ОТ НЕГО!
Gerisglass Ltd. - ГЕРИС ГЛАС ЕООД
Зареждане
thumb1