Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Интериорни и входни врати

Интериорните врати са съществен елемент от интериора, от тях в голяма степен зависи как ще изглежда помещението и жилището като цяло. Те трябва да са стабилни, крилата им да не се измятат, да са устойчиви на температурни и влажностни колебания, както и да осигуряват добра звукоизолация.

Имаме възможността да Ви предложим богата продуктова гама от врати в следните категории:

Интериорни MDF врати

Интериорни MDF врати
Интериорни MDF врати - покрити с лак или ламинат в богата цветова гама, синтетично или естествено покритие, а също така и с покритие естествен фурнир. Те могат да бъдат еднокрили и двукрили, плътни, и остъклени, плъзгащи, сгъваеми, както и гардеробни врати. Съобразявайки се с европейските стандарти и вземайки под внимание различни фактори влияещи върху тяхната издръжливост, ние Ви предлагаме вратите с марка " PORTA DOORS ". Те ще Ви въведат в най-новите постижения на стилистиката, дизайна и технологиите, касаещи вратите. Със сигурност, сред това богатство от предложения, ще можете да направите своя избор. Всички модели притежават най-високо качество на изработката, както и надеждност при употребата им. Независимо от цената, нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че ще получат продукт с най-високо качество.

За повече информация натисни тук.

Интериорни метални врати

Интериорни метални врати
Интериорни метални врати – плътни и остъклени врати.Изключително подходящи за приложение в офисни и административни,а също така в избени и тавански помещения. Те са издръжливи, здрави, със стабилна форма. Висококачествената повърхност е устойчива на топлина и светлина, не задържа петна и се почиства лесно. Вратата е с двустранно 40 мм дебело крило от поцинкована ламарина с дебелина 0,6/0,8 мм и със специална метална поцинкована каса. Произвеждат се с пълнеж от пчелна пита, дървесно-талашитена вложка с тръбообразни кухини, плътна дървесно-талашитена вложка или с плоча от минерална вата. Предлагат се прахово боядисани в цветове по RAL и в дървесни декорации.

За повече информация натисни тук.

Входни дървени и метални врати

Входни дървени и метални врати
Входни дървени и метални врати - плътни и остъклени.

За повече информация за входни дървени врати натисни тук.
За повече информация за входни метални врати натисни тук.

Технически врати

Технически врати
Технически врати – пожароустойчиви врати, звукоизолиращи врати ...

За повече информация за входни метални врати натисни тук.

Стъклени врати

Стъклени врати. Възможност за изпълнение без каса,с дървена или метална каса. Крилото е от закалено стъкло, безцветно или в цвят. ( Виж стъклени врати и витрини )
Gerisglass Ltd. - ГЕРИС ГЛАС ЕООД
Зареждане
thumb1