Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Гаражни и индустриални врати

Осигурете красив дом на вашия автомобил независимо дали отворът на гаража Ви е правоъгълен или скосен, с полукръгла или сегментирана арка. Благодарение на правилния Ви избор на гаражна врата, осигурявате максимално място в и пред гаража, по-голяма ширина на светлия отвор. Всичко това, прави паркирането на съвременните, по-широки леки автомобили и джипове значително по-лесно и приятно. В голямото разнообразие от цветове, декори, покрития и мотиви несъмнено ще откриете вашата мечтана врата.

Гаражни и индустриални врати
Ако пък търсите индустриална врата за вашето производствено помещение, ние ще Ви помогнем да намерите точния вид врата и окачване за нея. В зависимост от изискванията и архитектурата на вашето хале, на разположение са стандартни окачвания, окачвания с направляване във височина или със следване на тавана, и окачвания за нисък щурц.

Насладете се на комфорт и сигурност срещу взлом в максимална степен, като се спрете на предлаганите от нас продукти на Хьорман: врати с въртеливо-постъпателен ход, секционни врати от стомана или дърво, задвижвания за гаражни и портални врати, алуминиеви или стоманени врати от мазето до тавана.

Благодарение на отличните технически решения и безкомпромисното гарантиране на качеството получавате 10 години гаранция за всички врати и 5 години за задвижванията Хьорман.

Хьорман, Германия-една от водещите фирми за производство на индустриални и гаражни врати в света ...

За повече информация натисни тук.

Разгледай активна оферта
Gerisglass Ltd. - ГЕРИС ГЛАС ЕООД
Зареждане
thumb1