Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Автоматични врати DORMA

Автоматичните пешеходни врати са предназначени главно за хотели, административни сгради, бензиностанции, магазини, както и за контрол на достъпа. Според начина на отваряне те са няколко вида: плъзгащи, летящи и въртящи се автоматични врати.

Автоматични плъзгащи врати

Автоматични плъзгащи врати
Автоматичните плъзгащи врати DORMA, благодарение на използваните технологии, осигуряват индивидуални решения, които гарантират комфорт, висока степен на сигурност и продължителна работа. Те могат да бъдат с фин и елегантен дизайн или с голям и стабилен профил, еднокрили и двукрили. Чрез инфрачервени сензори за безопасност, реверсиращо движение при разпознаване на препятствие, аварийно отваряне.., те гарантират оптимална защита на хората преминаващи през тях.

Летящи автоматични врати

Летящите автоматични врати намират приложение главно там, където не могат да бъдат монтирани плъзгащи се. Автоматът за затваряне може да бъде инсталиран както на нови така и на монтирани вече врати. Подходящ за инвалиди чрез използване на бутон за ръчно отваряне.


Въртящи се автоматични врати

Автоматичните въртящи се врати осигуряват вход,който винаги е затворен. Те премахват въздушните течения, замърсяването с прах, спират голяма част от уличния шум и предотвратяват големите разлики на температурата отвън и отвътре. Освен спестяване на енергия, въртящите се врати предоставят по-приятна и здравословна обстановка на персонала и посетителите в сградата.


Фирма "ГЕРИС ГЛАС" ЕООД, доставя и монтира продукти на фирма ДОРМА и издава необходимата им гаранция. Освен автоматични врати, ние предлагаме на нашите клиенти цялата гама продукти на ДОРМА: автомати за затваряне, обков за стъкло, дръжки ...
Gerisglass Ltd. - ГЕРИС ГЛАС ЕООД
Зареждане
thumb1